Souvislosti hospodářského cyklu, investic a ekonomického růstu s měnovými krizemi - Helísek, Mojmír
Vstupom do EÚ nové členské krajiny vzali na seba záväzok stať sa členmi hospodárskej a menovej únie. Možnosť vzniku menovej krízy. Menová kríza, priame a nepriame dopady, hospodárska recesia. Pokles HDP, nezamestnanosť. Menová kríza a investičné výdavky. Očakávaná situácia v Česku.