Prognóza vývoja slovenského školstva do roku 2015 a reformy vo vzdelávaní v európskych krajinách - Šimková, Zuzana
Prognóza vývoja školstva SR a reformy vo vzdelávaní v krajinách EÚ. Charakter vzdelávania, študijné skupiny a výučbové metódy. Využívanie infdormačných a komunikačných technológií a zmeny v riadení vzdelávania.