Faktory determinující vývoj české ekonomiky v letech 1995 až 2005 - Nedomlelová, Iva
Vývoj HDP. Domáci dopyt (spotreba domácností, vládna spotreba, tvorba fixného kapitálu). Faktory determinujúce vývoj čistého zahraničného dopytu. Trh práce, inflácia. Trendy vo vývoji českej ekonomiky v období 1995-2005.