K psychológii investovania - Cár, Tomáš
Dva rozmery chápania racionálnosti. Behaviorálne financie a behaviorálna ekonómia. Z histórie behaviorálnej ekonómie. Sklony k neracionalite. Hlavné znaky racionálnej teórie. Teória racionálneho správania sa. Ilustračný príklad.