Európska dimenzia evaluácie vysokých škôl - Polák, Jozef
Aktuálna problematika evaluácie kvality činností na vysokých školách v Slovenskej republike a v zahraničí. Teoretické a terminologické východiská evaluácie vysokých škôl. Evaluácia v spoločných dokumentoch európskej vysokoškolskej politiky.