Využívání komplexních případových studií při výchově finančních manažerů - Režňáková, Mária
Význam kvalitného vzdelania manažérov riešiacich náročné úlohy súčasnej doby. Využívanie komplexných prípadových štúdií pri výchove finančných manažérov. Komplexná prípadová štúdia v predmete finančný manažment - vstupné dáta, úlohy, hodnotenie výsledkov.