E-learning v dištančnom vzdelávaní na Pedagogickej fakulte PU - Burgerová, Jana
Vzdelávanie s elektronickou podporou - e-lerning. E-learning a dištančná forma štúdia na Pedagogickej fakulte Prešovskej univerzity.