Dlhopisové trhy do hĺbky - Prokopec, Marek
Podrobnejší pohľad na výnosy. Časti výnosov dlhopisov. Výnosové krivky. Historický vývoj desaťročných výnosov. Dolárové dlhopisy. Riziká pre vývoj dlhopisových trhov. Eurové dlhopisy. Korunové dlhopisy.