Vývoj ekonomiky České republiky před vstupem do EU a po vstupu do EU - Breňová, Lubomíra
Vývoj ekonomiky Česka v priebehu transformácie. Teoretické názory na vývoj ekonomiky Česka v priebehu transformácie. Ekonomika Česka v súčasnosti. Produkčná medzera, tempo rastu potenciálneho produktu.