Príprava manažéra pre realitné poradenstvo v projekte Socrates EREC - Ivanička, Koloman
Snaha o prispôsobenie výučby požiadavkám praxe viedla k vypracovaniu európskeho projektu Socrates EREC. Zameranie projektu. Požiadavky na administratívne priestory z pohľadu strategického riadenia nehnuteľností. Premietnutie nových požiadaviek praxe do pedagogického procesu. Tri etapy projektu.