Problémy ohodnocovania podnikov podnikateľskou metódou - Majdúchová, Helena, 1963-
Analýza problémov, ktoré pri ohodnocovaní podnikov v podmienkach SR vznikajú. Metodika ohodnocovania. Nedostatočná tvorba finančného plánu. Obmedzená alebo neobmedzená životnosť podniku. Stanovenie miery trvalo udržateľného rastu. Náklady vlastného kapitálu. Metodika ohodnotenia, chybný vzorec vo vyhláške.