K novelám zákonov o spotrebných daniach - Šubík, Peter
V priebehu prvého polroka 2006 došlo k pomerne rozsiahlym novelám zákonov upravujúcich spotrebné dane. Týkajú sa spotrebnej dani z tabakových výrobkov, z liehu, z výroby a uvádzania liehu na trh. Zásadným spôsobom sa vo všetkých zákonoch o spotrebných daniach mení definícia oprávneného príjemcu.