Manažovanie duševného vlastníctva podniku - Mrázová, Margita
Rozdiely vo výskumnej praxi priemyselných podnikov na Slovensku a v krajinách EÚ. Stav patentovej ochrany na Slovensku. Súčasný stav v SR a v EÚ. Bariéra uplatňovania ochrany duševného vlastníctva. Transfer technológií. Odporúčania pre realizáciu inovácií.