Zmeny zákona o sociálnom poistení - Buchelová, Jana
Zákon č. 310/2006 Z.z. o sociálnom poistení novelizoval celkom 6 zákonov: o sociálnom poistení (č. 461/2003 Z.z.), o náhrade príjmu (č. 462/2003 Z.z.), o pomoci v hmotnej núdzi (č. 599/2003 Z.z.),o starobnom dôchodkovom sporení (č. 43/2004 Z.z.),o doplnkovom dôchodkovom sporení (č. 650/2004 Z.z.), o službách zamestnanosti (č. 5/2004 Z.z.).