Vzdelávanie a rozvoj pracovníkov - Czikk, Peter
Pre modernú spoločnosť je príznačné, že požiadavky na vedomosti a zručnosti človeka sú nielen vysoké, ale tiež že sa neustále menia. Človek, aby mohol úspešne existovať ako pracovná sila, musí neustále prehlbovať a rozširovať svoje vedomosti a zručnosti. Všeobecný prehľad o systéme vzdelávania. Nové formy vzdelávacích aktivít. Systém vzdelávania a rozvoja pracovníkov organizácií. Identifikácia a definovanie potrieb vzdelávania. Plánovanie, realizácia a hodnotenie vzdelávacích programov. Rozvoj pracovníkov prostredníctvom špeciálnych metód.