Prístupový proces SR a krajín V4 do eurozóny - Gonda, Vladimír
Podmienky zavedenia spoločnej európskej meny na Slovensku. Konvergenčné kritériá. Krajiny V 4 a euro. Konkretizácia stratégie prijatia eura v SR. Prognózované ukazovatele SR v roku 2007. Štyri etapy prístupového procesu SR do eurozóny. Zavedenie eura si vyžiada novelizovať zákon o NBS.