Data jako zdroj konkurenční výhody - Zavoral, Petr
Využívanie dát, informácií, znalostí a inteligencie v ekonomike. Úloha dát a softvérových nástrojov (Business intelligence - BI) v znalostnej ekonomike. Dáta ako dôležitý strategický zdroj organizácie. Podniková platforma pre premenu dát na informácie a znalosti. Kvalita dát alfou a omegou riadiaceho procesu.