Komunikačné zručnosti manažéra v procese trhovej ekonomiky - Farkašová, Viera
Prvky komunikačného procesu v riadiacej práci. Nevyhnutnosť osvojenia si komunikačných zručností zo strany manažérov, vzhľadom na nové meniace sa podmienky v rámci trhovej ekonomiky a narastania požiadaviek na prácu. Nežiadúce prvky verbálnej komunikácie. Nedostatky v manažérskej praxi.