Súčasný pohľad na klasifikáciu manažérov a vnímanie času z ich pohľadu - Majerčák, Peter
Vymedzenie pojmu manažér. Klasifikáciou manažérov a pohľad na súčasný stav v oblasti riadenia pracovného času. Typy manažérov. Stručný pohľad na vnímanie pracovného času z hľadiska základných kultúr. Kultúrne rozdiely vo vnímaní času - východná a západné kultúra. (ćínske a moslimské vnímanie času). Rozdelenie organizačného času manažéra.