Principy "lean" a inovace - Košturiak, Ján
Podnikové procesy, ktoré majú z hľadiska pridanej hodnoty zásadný význam. Čo znižuje zisk. Cesta k štíhlemu podniku. Problémy vo vývoji a v technickej príprave výroby (TPV). Redukcia času - cieľ štíhleho vývoja. Štíhle princípy vo vývoji výrobkov. Rozvíjanie konkurencieschopnosti kombináciou inovácií a metód pre racionalizáciu organizácie práce a zvyšovania produktivity.