Vliv kapitálové struktury na diskontní míru - Mařík, Miloš
Problémy vznikajúce pri ohodnocovaní podniku a ich riešenia. Problémy pri prepočte kapitálovej štruktúry, ktorú potrebujeme pre stanovenie diskontnej miery. Vymedzenie problému kapitálovej štruktúry. Príklady a riešenia. Vplyv zadlženia podniku na náklady kapitálu. Technika zladenia vstupnej a výstupnej kapitálovej štruktúry.