Miesto všeobecného ekonomického vzdelávania v školskej sústave SR - Novák, Jaromír, 1978-
Postoje laickej i odbornej verejnosti k ekonomickej výchove a vzdelávaniu SR Interpretácia výsledkov obsahovej analýzy základných pedagogických dokumentov pre základné a stredné školy v SR. Ekonomika ako povinný vyučovací predmet na gymnáziách. Interpretácia hlavných výsledkov dotazníkového prieskumu.