Oceňování specifických druhů aktiv - Režňáková, Mária
Predpokladom každého spojenia podniku, prípadne predaja, je trhové ocenenie zostávajúceho majetku podniku. Rast trhovej hodnoty podniku je v súčasnej teórii považovaný za základné kritérium hodnotenia výkonnosti podniku. Každá prosperujúca spoločnosť by mala poznať svoju trhovú cenu. Špecifické aktíva. Vybrané problémy oceňovania špecifických aktív.