Six Sigma i pro malé a střední podniky - Janetka, Pavol
Metodológia Six sigma zameraná na zvyšovanie kvality výrobkov, výrobných procesov a služieb. Implementácia metódy Six sigma v malých a stredných podnikoch. Ako uľahčiť zavedenie a prijatie tejto metodológie. Čo je dôležité pre úspech Six sigmy. Zlepšovanie kvality zavedením zmeny.