Podnikateľská metóda v medzinárodnom kontexte - Harumová, Anna, 1955-
Podnikateľská metóda podľa znaleckých predpisov v Slovenskej republike. Ohodnocovanie podľa IVS (International valuation standards). Princípy ohodnocovania. Ohodnocovanie podľa EVS (European valuation standards). Deväť európskych štandardov. Význam výnosových metód pri stanovení hodnoty majetku.