Informačné krytie znaleckej činnosti v prostredí IAS/IFRS - Džupinka, Miroslav
Aplikácia IAS/IFRS v slovenských účtovných právnych normách. Dôsledky harmonizácie pre používateľov systému účtovníctva SR. Vykazovanie položiek účtovnej závierky podľa IAS/IFRS. Príklady. Informačné zdroje pre znaleckú činnosť. Riešenia pre znaleckú prax.