Inventory costing - Teplická, Katarína
Inventory costing - nákladové riadenie zásob. Úloha oceňovania zásob v podniku. Metódy oceňovania zásob : metóda FIFO (first-in, first-out), metóda LIFO (last in-first out), metóda AC (average cost). Prečo sú zásoby dôležité a ako sa prejaví ich ocenenie vo finančnom výkazníctve. Hodnotenie finančných ukazovateľov.