Renesance pobočkového bankovnictví
Veľké banky expandujú do nových teritórií a ich prístup sa posúva k pobočkám v centre uvažovania a k osobnému prístupu. Tým chcú získať nových klientov. Kľúčové faktory, ktoré budú hrať kľúčovú rolu pri ovplyvňovaní celkovej skúsenostii klientov s novou generáciou pobočiek, ktoré sa dnes objavujú. Rozvoj novýcxh trendov. Banky v ČR chcú investovať do pobočiek. Retailový formát. Samoobslužná stratégia.