Globálne procesy, lokálne dôsledky - Horská, Elena
Moderný marketing musí odrážať pozitívne aj negatívne dôsledky globalizačných procesov. Pri koncipovaní marketingových stratégií treba mať na zreteli uspokojenie individuálnych potrieb zákazníka, ale aj potrieb prostredia a spoločnosti. Vplyv globálnych procesov na lokálne trhy a podnikateľské aktivity v odvetví hydinárstva. Niektoré fakty z výroby a predaja hydinového mäsa v SR. Fakty z globálneho trhu s hydinou. H5N1 (vírus vtáčej chrípky) - faktor globálnej hrozby.