Hlavné trendy vývoja hospodárstva Slovenska v roku 2005 a odhad jeho hospodárskeho rastu v roku 2006 - Okáli, Ivan
Celkový pohľad na hospodársky vývoj v roku 2005. Vývoj výkonnosti a stability hospodárstva SR v rokoch 1997-2005. Vývoj HDP a vplyv hlavných faktorov zmeny HDP. Sociálno-ekonomický vývoj v rokoch 1996-2005. Regionálny parameter celkového hospodárskeho rozvoja. Charakteristiky sociálno-ekonomickej situácie a vývoja regiónov Slovenska. Hospodársky rast očakávaný v roku 2006.