Hodnotenie fiškálnej a menovej politiky v roku 2005 na Slovensku - Frank, Karol
Hodnotenie fiškálnej politiky a s ňou spojených parametrov. Rastúca kvalita tvorby fiškálnej politiky. Deficit verejných financií. Vývoj príjmov a výdavkov štátneho rozpočtu. Fiškálna decentralizácia. Vzťah menovej politiky a vývoja cenovej hladiny. Inflačné a menové parametre.