Euro - aktuality
Hypotekárne úvery - jednotný trh. Zelená kniha pre hypotekárne úvery. Čo stojí za budovaním jednotného trhu. Prečo nefunguje európsky trh s hypotékami. Ministri práce a sociálnych vecí EÚ sa nezhodli na maximálnej dĺžke pracovného času. Strach z regulácie povedie k zníženiu cien roamingu. Plán boja proti daňovým podvodom.