Většina zemí nemá zdravé veřejné finance - Machala, Karel
Pohľad na graf, porovnávajúci rozpočtové deficity všetkých vyspelých krajín združených v OECD. Hospodárenie krajín s rozpočtovými schodkami a s rozpočtovými prebytkami. Štáty versus rodiny. Efektivita zadlžovania a Friedmanovo pravidlo. Keynesove proticyklické rozpočty. Verejné financie a finančný sektor.