Význam výučby marketingového výskumu na Ekonomickej univerzite - Vokounová, Dana, 1962-
Charakteristika marketingového výskumu. Význam marketingového výskumu v praxi a jeho výučba na EU. Postavenie a význam marketingového výskumu. Výučba marketingového výskumu - prednášky, učebné texty, spolupráca s praxou, semináre, forma skúšky. Využitie poznatkov z oblasti marketingového výskumu.