Prieskum - drogy - Vajglová, Barbora
Problém drog a slovenská mládež. Účel prieskumu. Metodika prieskumu. Výsledky. Charakteristika výberového súboru. Vyhodnotenie vybraných otázok. Analýza pomocou krížových tabuliek. Závery a odporúčania.