Marketingový výskum - etický aspekt - Šindleryová Butoracová, Ivana
Význam a postavenie etického kódexu v marketingovom výskume. Dôležitosť efektívnej komunikácie medzi dodávateľmi a spotrebiteľmi tovaru a služieb všetkých druhov. Teoretické východiská - definícia marketingového výskumu. Marketingový výskum a výskum trhu. ESOMAR - The European Society for Opinion and Marketing Research. Pravidlá etického kódexu - ESOMAR.