Marketingová analýza v orientácii na podnik cestovného ruchu - Mrvová, Kristína
Pre podnik cestovného ruchu je mimoriadne dôležité určenie trhovej pozície. Význam marketingovej analýzy pre neustále sa meniace podmienky na trhu cestovného ruchu, ale aj v správaní a dopyte zo strany klientov. Osobitosti v marketingu služieb. Marketingová koncepcia podniku cestovného ruchu.