O stavu evropského bankovního středního managementu - Bartošová, Markéta
Kongres európskych bankových odborov sa konal v máji 2006 v Ríme. Medzinárodná spolupráca v rámci projektu Competence. Projekt bol zameraný na postavenie stredného bankového manažmentu (middle management). Stredný manažment a jeho úloha v bankách. Obraz českého stredného bankového manažmentu. Európska komisia a cezhraničný pohyb pracovných síl. Odbory a ich zastúpenie v bankách v Českej republike.