Možnosti focus groups v psychologickom výskume spotrebiteľského správania - Štulrajter, Martin
Focus groups (FG) predstavujú výskumný nástroj, ktorý slúži na generovanie poznania. Focus group je "technika" zberu dát. Kedy realizovať výskum prostredníctvom focus group a kedy nie. Výskum je v prvom rade otázka. V čom spočíva kvalita kvalitatívneho výskumu.