Priame zahraničné investície na Slovensku v roku 2004 - Aradyová, Andrea
Prílev PZI na Slovensko v roku 2004, prílev kapitálu podľa územného smerovania. Pôvod equity kapitálu, celkový stav equity kapitálu v roku 2004 v SR podľa krajiny investora, podľa odvetvového smerovania. Aktivity MH SR v oblasti podpory prílevu PZI. Úloha podnikateľského prostredia. V rebríčku krajín s najlepším podnikateľským prostredím sa SR umiestnilo na 37. mieste, pred Českom, Poľskom a Maďarskom.