Rozpoltený názor na sociálny štát silný sociálny štát a sociálne istoty alebo osobná sloboda jednotlivca? - Solík, Ján
Odpovede na otázky voličského testu, v ktorom si respondenti mohli overiť program politickej strany, ktorý je najbližší ich vlastným názorom. Test zverejnila Nadácia F.A. Hayeka na internetovej stránke Politický supermarket.