Současné přístupy k objasnění přetrvávajícího protekcionismu v mezinárodním obchodě - Jandová, Monika
V praxi obchodnej politiky rozvojových i vyspelých krajín pretrvávajú protekcionistické tendencie. Protekcionizmus v súčasnom medzinárodnom obchode. Tvorba obchodnej politiky, modely politickej ekonómie. Pôsobenie záujmových skupín na obchodnú politiku.