Účtovná závierka podnikateľov účtujúcich v sústave podvojného účtovníctva 2005 - Szászová, Renáta
Účtovná závierka podnikateľov účtujúcich v sústave podvojného účtovníctva 2005. Uzávierkové práce. Súvaha..Výkaz ziskov a strát. Prehľad peňažných tokov. Účtovné prípady.