Vybrané zmeny vo verejných financiách ekonomiky SR - Kušnírová, Jana, 1977-
Analýza verejných financií, vyzdvihnutie základných faktorov, ktoré verejné financie ovplyvňujú, náčrt budúcich trendov vývoja v oblasti verejných financií. Vývoj verejných financií a ich vplyv na cyklický vývoj ekonomiky SR.