Krok správnym smerom - Solík, Ján
Vláda v nasledujúcich siedmich rokoch zníži podporu podnikateľských subjektov z európskych fondov. Nejde však o rušenie eurofondov pre komerčné projekty, ale iba o čiastočné presmerovanie európskych peňazí na iné priority - znalostnú ekonomiku a infraštruktúru. Kritika tohto zámeru a argumenty o jeho negatívach zo strany lobistov menej úspešných podnikateľov.