Towards the issue of English as a global language: its perspectives in managerial communication - Breveníková, Daniela
Angličtina ako prostriedok komunikácie v medzinárodnom kontexte. Autorka charakterizuje faktory a prístupy, ktoré viedli k označeniu angličtiny za jazyk globálnej komunikácie, opierajúc sa o práce britských a amerických lingvistov