Metodologické aspekty reinžinieringu logistických procesov podniku - Dupaľ, Andrej
Reinžiniering logistických procesov v podniku. Možnosti uskutočňovania zmien v logistickom manažmente podniku. Filozofia uplatnenia reinžinieringu logistických procesov. Zásady projektovania reinžinieringu logistických procesov.