Štruktúra podnikateľských subjektov v slovenskom poľnohospodárstve - Šúbertová, Elena
Zisťovanie a analýza podnikateľských subjektov v slovenskom poľnohospodárstve štandardnými štatistickými metódami. Na základe dosiahnutých výsledkov je potrebné zhodnotiť vývojové trendy a možnosti ďalšieho rozvoja rozhodujúcich foriem hospodárenia v poľnohospodárstve SR. Štruktúra vlastníctva v poľnohospodárskej prvovýrobe SR. Výsledky poľnohospodárskych podnikov. Výsledky hospodárenia právnických a fyzických osôb. Náklady v poľnohospodárstve.