Segmentation of modern structured product market - Svoboda, Martin
Segmentácia trhu s modernými štruktúrovanými produktami. Tieto produkty možno rozdeliť do dvoch základných skupín. Na jednej strane sú to investičné produkty zahrnujúce investičné certifikáty a akciové dlhopisy. Druhú skupinu tvoria produkty, ktoré možno členiť na warranty a knockout produkty. Jednotlivé moderné štruktúrované produkty sú cenné papiere, sú podrobne charakterizované z hľadiska štruktúry, výnosovo rizikového profilu, ich výhod a možností použitia v rámci investičných stratégií.