Prístup k inováciám v obsahu a metodike výučby odborného predmetu Prípad: Firemné plánovanie - Grznár, Miroslav
Odborný predmet Firemné plánovanie na Fakulte podnikového manažmentu EU. Vymedzenie a úlohy a metodológie plánovania. Charakteristika inovácie metodiky jeho výučby a uvedenie niektorých poznatkov z rozvíjania a zdokonaľovania tohto predmetu, vrátane využitia spätnej väzby pri hodnotení dosiahnutých výsledkov. Obsahová štruktúra predmetu Firemné plánovanie a jej inovácie.